Η εταιρεία Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης, ηγέτης στα ορθοπεδικά, προθετικά και νοσοκομειακά είδη στην Ελληνική αγορά, διαθέτει ένα ευρύ και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, το οποίο απευθύνεται συχνά στην εταιρεία για παροχή ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών και φυσικοθεραπευτικής υποστήριξης.

Στα πλαίσια, λοιπόν, μιας συνδυαστικής και πιο ολοκληρωμένης παροχής λύσεων προς τους πελάτες μας, ιδρύσαμε έναν σύγχρονο ιατρικό πολυχώρο στην Αθήνα, και αναζητούμε συνεργασία με επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας των ακόλουθων ειδικοτήτων: Νευρολόγοι, Φυσίατροι, Ορθοπεδικοί, Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ποδολόγοι κλπ.

Στον χώρο αυτό οι συνεργάτες μας θα μπορούν να εξυπηρετούν το δικό τους πελατολόγιο καθώς και το πελατολόγιο της εταιρείας, ενώ θα προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και ειδικές τιμές στο πελατολόγιο των συνεργατών μας.

Οι όροι συνεργασίας είναι ιδιαίτερα προνομιακοί και περιλαμβάνουν εξοπλισμένα ιατρεία – χώρους εξέτασης προς μίσθωση σε προσιτές τιμές και σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση (λεωφορεία και μετρό), γραμματειακή υποστήριξη – τηλεφωνικό κέντρο, προβολή στον ιστότοπο της εταιρείας, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες των συνεργατών μας, εκπτώσεις στα προϊόντα μας κλπ.

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στο email cv@kifidis-orthopedics.gr ή/και στο τηλέφωνο 210 9236333.

.

.