Menu
Το καλάθι σας

TUNTURI

Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137022
Το σχοινάκι είναι ακόμα δημοφιλές, μεταξύ άλλων ειδών γυμναστικής και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων. Σε αυτό το σετ Tunturi θα βρείτε 12 σχοινάκια σε διαφορετικά χρώματα. Ιδανικό αν θέλετε να κάνετε σχοινάκι με πολλά άτομα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, για μια κατηγορία αερόμπικ, ως προθέρμανση πριν ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136939
Εάν προπονείστε εντατικά, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας αναρρώνει μετά. Πάρτε πρωτεϊνούχο ποτό για να αναπληρώσετε τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνες. Ένα τέτοιο πρωτεϊνικό ποτό παρασκευάζεται εύκολα με αυτό το Tunturi Protein Shaker. Το shaker είναι κατασκευασμένο από στιβαρό πλαστικό κ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136996
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την μπάλα για ασκήσεις γιόγκα στο γυμναστήριο και στο σπίτι. Το Pilates και η γιόγκα γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά με αυτό το εύχρηστο φουσκωτό Tunturi Fitness Ball. Φουσκώνει εύκολα με το παρεχόμενο πλαστικό μέρος. Αυτό είναι βολικό, γιατί μπορείτε να το αποθηκε..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137303
Bodybuilding, γυμναστήριο, κολύμπι, κωπηλασία, ποδόσφαιρο. Όποιο άθλημα κι αν κάνετε, είναι σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια μεγάλη προπόνηση. Αυτό το μπουκάλι νερού Tunturi Sport είναι πολύ χρήσιμο. Το μπουκάλι έχει χωρητικότητα 500 ml και μπορεί να γεμίσει με..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137319
Bodybuilding, γυμναστήριο, κολύμπι, κωπηλασία, ποδόσφαιρο. Όποιο άθλημα κι αν κάνετε, είναι σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια μεγάλη προπόνηση. Αυτό το μπουκάλι νερό Tunturi Sport είναι πολύ χρήσιμο. Το μπουκάλι έχει χωρητικότητα 500 ml και μπορεί να γεμίσει με ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137320
Bodybuilding, γυμναστήριο, κολύμπι, κωπηλασία, ποδόσφαιρο. Όποιο άθλημα κι αν κάνετε, είναι σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια μεγάλη προπόνηση. Αυτό το μπουκάλι νερό Tunturi Sport είναι πολύ χρήσιμο. Το μπουκάλι έχει χωρητικότητα 500 ml και μπορεί να γεμίσει με ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137050
Μείνετε ενυδατωμένοι ανά πάσα στιγμή. Πάρτε το αθλητικό μπουκάλι Tunturi μαζί σας σε προπονήσεις ή αγώνες. Βολικός Αυτό το αθλητικό μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από πολύ εύκαμπτο υλικό και έχει καλό κράτημα: πιέστε το μπουκάλι νερό και βάλτε το λαστιχένιο ακροφύσιο στο στόμα σας. Καθώς η φιάλη είν..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137004
Με αυτό το Tunturi Jumprope μπορείτε να κάνετε σχοινάκι ακόμα πιο γρήγορα. Το σύρμα είναι κατασκευασμένο από PVC. Αυτό το υλικό είναι βαρύτερο από ένα κανονικό σχοινί και επομένως κινείται πιο γρήγορα. Το σχοινάκι χρησιμοποιείται για την αύξηση της αντοχής, για παράδειγμα στην προπόνηση crossfit και..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137021
Γιατί πρέπει να κάνετε σxoινάκι; Επειδή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε τη μυϊκή σας δύναμη και να βελτιώσετε την αντοχή σας. Και αυτό το jump rope Tunturi Nylon είναι ιδανικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ασκήσεις αερόμπικ, τρέξιμο, crossfit ή πυγμαχία. Ή μπορείτ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136997
Ταιριαστό με όλες τις φουσκωτές μπάλες γυμναστικής σας. Πωλείται ξεχωριστά. Ειδικά αν παραγγείλετε δύο ταυτόχρονα. Βάλτε μία από τις τρόμπες στην αθλητική σας τσάντα και κρατήστε τη μία στο σπίτι για τις μπάλες σας. Με αυτήν την τρόμπα Tunturi Gymball είσαστε καλυμμένοι. Τα οφέλη του Tunturi Gymbal..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136888
Έχετε συχνά άκαμπτους μύες ή μυϊκό πόνο μετά από μια προπόνηση; Τότε, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το Tunturi Single Muscle Roller Ball. Ο κύλινδρος είναι κατάλληλος για μασάζ σε όλο το σώμα από το κεφάλι έως τα δάχτυλα. Κάνοντας αυτό το μασάζ, ενισχύετε την κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζε..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136978
Έχετε πλάκες βάρους που μετακινούνται ή ακόμα γλιστρούν από τη μπάρα άρσης βαρών; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Επομένως, οι μπάρες άρσης βαρών χρειάζονται βιδωτά κολάρα ασφαλείας για να διατηρούν με ασφάλεια τις πλάκες βάρους στη θέση τους. Αυτά τα βιδωτά..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137506
Ιμάντες για ασκήσεις γιόγκα. Τα οφέλη του Tunturi Ιμάντα Yoga Strap:  Ιδανικό για πρόσθετη υποστήριξη όταν προσπαθείτε να φτάσετε ή να διατηρήσετε αυτές τις δύσκολες θέσεις γιόγκα, βοηθάει στην επίτευξη της σωστής στάσης. Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό με μια ισχυρή πλαστική αλυσίδα που σας επιτρέπε..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137505
Ιμάντες για ασκήσεις γιόγκα. Τα οφέλη του Tunturi Ιμάντα Yoga Strap Ιδανικό για πρόσθετη υποστήριξη όταν προσπαθείτε να φτάσετε ή να διατηρήσετε αυτές τις δύσκολες θέσεις γιόγκα, βοηθάει στην επίτευξη της σωστής στάσης. Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό με μια ισχυρή πλαστική αλυσίδα που σας επιτρέπει ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137191
Είτε θέλετε να σχεδιάσετε ένα γυμναστήριο στο σπίτι είτε είστε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, οι πλάκες βάρους είναι απαραίτητες για μια καλή προπόνηση. Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους ασκήσεις για να ενδυναμώσετε τους μύες σας με μια μπάρα άρσης βαρών και βάρη. Η συλλογή της Tunturi περιλαμβάνει αυτό το σ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137025
Πώς προπονείτε τους μύες στα χέρια, τα δάχτυλα και τον καρπό σας; Αυτό μπορεί να γίνει με το ελατήριο καρπού της Tunturi: ελατήρια από ατσάλι με ανθεκτικές συνθετικές λαβές. Ξεκινήστε τώρα με αυτούς τους πρακτικά ελατήρια χεριών. Αυτά πωλούνται ανά ζεύγος: μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ του αριστερ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136979
Είτε ασχολείστε με μια μπάρα άρσης βαρών, μια μπάρα ενδυνάμωσης ή μια μπάρα με αλτήρες, πρέπει να έχετε ένα καλό κλείσιμο. Χρησιμοποιήστε αυτά τα κολάρα ασφαλείας Tunturi για να τοποθετήσετε σταθερά τις πλάκες βάρους στη μπάρα σας. Τα βιδωτά κολάρα ασφαλείας για τη μπάρα προσαρμόζονται εύκολα και απ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137101
Μια μπάρα άρσης βαρών και οι πλάκες βάρους μαζί αποτελούν τη βάση για μια καλή προπόνηση. Αυτές οι δύο λαστιχένιες πλάκες βάρους Tunturi (0, 5 κιλό) είναι απόλυτα κατάλληλες ως βασικό σετ άρσης βαρών. Οι πλάκες βάρους έχουν τρύπα με διάμετρο 30 χιλ. και ταιριάζουν τόσο σε μια μπάρα για αλτήρες όσο κ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137159
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τα kettlebell. Μια άσκηση με kettlebell είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να προπονήσετε όλους τους μύες στο σώμα σας. Τα kettlebell είναι επίσης γνωστά ως ολοκληρωμένες μηχανές γυμναστικής, είναι επομένως απαραίτητα, τόσο στο σπίτι όσο και στο γυ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137490
Το Tunturi Liquid Chalk είναι ιδανικό για σπορ που η καλή λαβή είναι σημαντική, όπως άρση βαρών, γυμναστική και ορειβασία. Αυτή η υγρή κιμωλία είνια κατάλληλη για τα χέρια και τα πόδια. Απορροφά τον ιδρώτα, οπότε δεν γλιστράτε όταν ασκείτε δύναμη. Τα οφέλη του Tunturi Liquid Chalk: Μειώνει τ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137260
Κάντε την προπόνησή σας πιο έντονη και δύσκολη, βάζοντας αυτά τα βάρη Tunturi γύρω από τους καρπούς ή τους αστραγάλους σας. Τα βάρη αναγκάζουν τους μύες σας να κάνουν επιπλέον προσπάθεια κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως γυμναστήριο, γιόγκα, τρέξιμο ή ποδόσφαιρο. Τα βάρη για τους αστρα..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137515
Ξεκινήστε με την ζώνη Tunturi Textile για μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προπόνηση στο σπίτι. Αυτό το βολικό, συμπαγές και ευέλικτο εργαλείο προπόνησης είναι κατάλληλο για ασκήσεις σε ολόκληρο το σώμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη αντίστασης ως προθέρμανση, να ανακτήσετε, να αποκατα..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 136988
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια υποστήριξη κατά το powerlifting ή την άρση βαρών; Οι ιμάντες Tunturi Powerlifting σάς προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη για την άρσης αυτών των επιπλέον βαρών. Βάλτε το χέρι σας μέσα από την θηλιά και τυλίξτε τον ιμάντα σφιχτά γύρω από τον καρπό σας. Στη συνέχεια, τυλίξ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: TUNTURI Βασικός κωδικός προϊόντος: 137285
Σας αρέσει μια εντατική προπόνηση; Σας αρέσει να προκαλείτε τον εαυτό σας; Ενισχύστε την προπόνησή σας με το Tunturi Resistance Band. Η προπόνηση δύναμης γίνεται ιδανική και τα βαθιά καθίσματά σας έχουν μεγαλύτερη επίδραση όταν τα κάνετε σε συνδυασμό με ένα λάστιχο Tunturi Resistance. Οι ασκήσεις εί..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 471 (20 Σελ.)