Menu
Το καλάθι σας

Δωρεές


05/02/2013 

 

Με τη συνεργασία και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης 
Στηρίζουμε τη σημαντική προσπάθεια  του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού με τη συμβολή μας στην επιδιόρθωση τεχνητού μέλους ασθενούς. 
Για όλους εσάς, τους εθελοντές του ιατρείου, σας ενθαρρύνουμε πάντα στο δύσκολο αυτό έργο σας!

06/03/2013

 

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕΣΟ)

Η οικογένεια δεν αποτελεί μόνο τον τόπο στον οποίο γεννιούνται οι άνθρωποι, αλλά και τη ζεστή φωλιά στην οποία ανατρέφονται και αναπτύσσονται. Γι΄αυτό, από την οικογένεια εξαρτάται η ποιότητα της κοινωνίας. Η δωρεά ορθοπεδικών πάτων είναι μια από τις προσπάθειες μας να στηρίξουμε τον ιερό και σημαντικό αυτό θεσμό. Είμαστε δίπλα σας στο έργο σας αυτό.

26/07/2013

 

Από το 2013 καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε ορθοπεδικά και ιατρικά είδη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους μικρούς μας φίλους.
Προτεραιότητα μας αποτελεί πάντα η συνεργασία μας για τη στήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας, ώστε να συνεχίζουμε  να μοιράζουμε μαζί  χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών!

02/09/2013

 

Ακολουθούμε τα βήματα σας και τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλετε.
Παραμερίζουμε τα προσωπικά μας οφέλη και στεκόμαστε δίπλα σας με την οικονομική στήριξή μας!

10/03/2014

 

Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα σας για τη διαμόρφωση ειδικού WC του 1ου Γενικού Λυκείου Σύρου που εξυπηρετεί ΑμεΑ.
Συμβάλλουμε στην προσπάθεια σας να διατηρήσετε την ύπαρξη κοινωνικών αγαθών, όπως η Παιδεία και η Υγεία.

29/07/2015

 

Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή μας στο «Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας» με δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας!

23/02/2016

 

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας με την δωρεάν παροχή ιατρικού εξοπλισμού!

29/04/2016

 

Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε τις υλικές σας ανάγκες.
Επιθυμούμε να στεκόμαστε συνεχώς δίπλα στα παιδιά που εκπροσωπείτε, ως μέλη της μεγάλης σας οικογένειας!

18/10/2016 

 

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Υποστηρίζουμε το όραμα σας για σεβασμό και αξιοπρέπεια της αγαπημένης τρίτης ηλικίας ,δωρίζοντας πιεσόμετρα για  ανίχνευση αρρυθμιών.

07/12/2016 

 

Στηρίζουμε μερικούς από τους λαμπρότερους, πιο καταρτισμένους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες της ελληνικής βιομηχανίας ταξιδιωτικών υπηρεσιών ,με τη δωρεά Rest Pro VIP 2 Κρεβάτια Φυσικοθεραπείας-Μασάζ!

13/02/2017 

 

Στηρίζουμε το έργο σας να φροντίζετε για ότι πολυτιμότερο, την υγεία με την δωρεά σφηνών ακινητοποίησης.

15/03/2017 

 

Ενισχύουμε την προσπάθεια σας για την προαγωγή ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων και την κάλυψη των αναγκών σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με την προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων.

14/06/2017

 

Ανταποκριθήκαμε θερμά στο αιτημά σας για τη δημιουργία νέου  χώρου φυσικοθεραπευτηρίου, με σκοπό τη διευκόλυνση των εξεταζόμενων.
Πάντα συμπαραστάτες στο έργο σας, γιατί κάθε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη!

20/06/2017

 

Δίπλα σας από το 2017,συνεχίζουμε τις δωρεές μας σε αναπηρικά αμαξίδια.Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας!

23/06/2017

 

Αποστολή μας είναι να συμμετέχουμε στην δωρεάν προσφορά ιατρικής βοήθειας σε άτομα ή πληθυσμούς που έχουν ανάγκη σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, χωρίς καμία φυλετική, πολιτική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση, προσφέροντας συμπυκνωτές οξυγόνου, στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε τις δράσεις σας!

14/03/2018

 

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ηλικιωμένων και όχι μόνο, συνεχίζουμε την δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων, θαυμάζοντας το έργο σας να σταθείτε δίπλα στον άνθρωπο σε όλες τις περιστάσεις!

03/05/2018

 

Σκοπός μας η συμβολή στις ιατρικές παροχές που προσφέρετε με την  δωρεά προθέσεων μαστού και άλλων ιατρικών προϊόντων που θα συνεισφέρουν στις δράσεις σας ,με  κοινό στόχο τη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που βιώνουν κοινωνικό ή/και οικονομικό αποκλεισμό.

05/05/2018

 

Δίπλα σας, προσφέροντας δωρεάν βοηθήματα βάδισης σε ωφελούμενους των ΜΚΟ!

23/05/2018

 

ΙΕΚ ΑΛΦΑ 
Η πρακτική κατάρτιση  αποτελεί βασικό πυλώνα για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, για αυτό και εμείς θελήσαμε να βοηθήσουμε το έργο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αναλύοντας τους τρόπους διάγνωσεις παθήσεων μέσω πελματογράφησης στη εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών Αθλητισμού και Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ .

19/06/2018

 

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε  με τη δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων και ιατρικού εξοπλισμού στην Ευρωκλινική, που διαδραματίζει σταθερό πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής υγείας.

08/08/2018

 

Μια ανεξάρτητη κοινωνική οργάνωση με στόχο την καταπολέμηση κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Συνεχίζουμε την συνεργασία μας προσφέροντας είδη ιατρικού εξοπλισμού.

29/10/2018

 

Κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι ως προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που προστατεύετε ,επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των ανωτέρω ομάδων.
Στοχεύουμε στην εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού, με την προσφορά μας σε ορθοπεδικούς πάτους, χωρίς καμία επιβάρυνση.

24/04/2019

 

Στηρίζουμε την απρόσκοπτη συνέχιση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου σας με τη προσφορά ζωνών οσφύος.
Ενθαρρύνουμε την προσπάθεια που κάνετε να υπάρχει για τα παιδιά μια ζεστή γλυκιά και τρυφερή Αγκαλιά.

29/05/2019

 

Συνεισφέρουμε στην σημαντική αποστολή του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού με τη δωρεά εξεταστικών ρολών.

05/06/2019

 

Στη προσπάθεια  μας να συνεχίσουμε να εμπνέουμε ελπίδα και να συνεισφέρουμε στην Υγεία, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε ασθενή, προχωρήσαμε σε δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων στο Ελληνικό Nοσοκομείο Καϊρου.

03/09/2019

 

Προχωρήσαμε στη δωρεά ζωνών οσφύος. Ευχαριστούμε με τη συνεργασία μας!

25/09/2019

 

Είμαστε δίπλα σας σε αυτό το φιλανθρωπικό σας έργο για άτομα με βαριές αναπηρίες, προσφέροντας δωρεάν βοηθήματα τοποθέτησης σώματος. Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας!

30/12/2019

 

Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών με τη δωρεά μανσετών χεριού λεμφικού μασάζ!

27/05/2020

 

Στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής μας δράσης, πρoσφέραμε υποσέντονα επιστρώματα ακράτειας για το οικοτροφείο του Ιδρύματός σας.
Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας.

30/06/2020

 

11/07/2020

 

Terre des hommes Ηellas - Γη των ανθρώπων
Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τους νάρθηκες που θα βελτιώσουν την κινητικότητα της μικρής Μαρά.

10/09/2020

 

Σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε προχωρήσαμε στη δωρεά μιας σειράς προϊόντων
(Ανυψωτικό τουαλέτας, φορητό σάκο μποξ ,στήριγμα πλάτης
,σανίδα μπάνιου, φουσκωτή λεκάνη).
Είναι σημαντικό για εμάς, ως ηθικοί υποστηρικτές, να σας παρέχουμε βοήθεια οποιασδήποτε μορφής.

25/09/2020

 

Συμβάλλουμε στις δράσεις του μεγαλύτερου διεθνούς οργανισμού για την μετανάστευση με τον εξοπλισμό διαγνωστικών τεστ για ΣΜΝ και μασκών προστασίας με κοινό στόχο την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των μεταναστών.

22/10/2020

 

Προασπίζοντας τη δημόσια υγεία, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς»
με τη δωρεά βοηθημάτων φυσιοθεραπείας – εργοθεραπείας, προς διευκόλυνση των νοσηλευόμενων ασθενών.

30/10/2020

 

Καλύπτουμε τις ανάγκες 6 γηροκομείων του δικτύου σας με δωρεές υγειονομικού υλικού, δημιουργώντας μια γέφυρα συνεργασίας για να φτάσουν τα φάρμακα στους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.

03/11/2020

 

Σε αυτό το δύσκολο, επίπονο αλλά και ουσιαστικό για την επαρχία σας έργο, σας συμπεραστεκόμαστε και σας παρέχουμε το παραφαρμακευτικό υλικό που μας ζητήσατε.

5/11/2020

 

Για την εκπλήρωσης της σωστής λειτουργίας του Αθλητικού Σωματείου Δάφνης - Παλαιού Φαλήρου, είμαστε κοντά σας, παρέχοντας την κατάλληλη οικονομική βοήθεια!

13/11/2020

 

TO ΜΩΒ

Είμαστε μαζί στην προσπάθεια σας να στηρίξετε την μονογονεϊκή αυτή οικογένεια προσφύγων από το Μαλί.
Το πρώτο χειρουργείο έγινε στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, προσφέροντας τα αναγκαία ορθοπεδικά είδη σε μια οικογένεια που το έχει πραγματικά ανάγκη!

27/11/2020

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης μας ,προσφέρουμε δωρεάν μάσκες προστασίας με στόχο να ενισχύσουμε την σημαντική εθελοντικής σας δραστηριότητα με γνώμονα την ψυχική υγεία και την κοινωνική ένταξη.

01/12/2020

 

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιθυμούμε και εμείς να βοηθήσουμε με προϊόντα αντιμετώπισης COVID-19.Eυχαριστούμε για την συνεργασία μας!

07/01/2021

 

Στο πλαίσιο της δράσης του Δεσμού ενάντια στον COVID-19, συμβάλλαμε και εμείς στην παροχή
αντισηπτικών, ώστε να στηρίξουμε το έργο σας να υποστηρίζετε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε πάνω από 80 φορείς.

12/01/2021

 

Αποστολή σας η συστηματική και δυναμική  συμμετοχή σε έργα με αφενός ανθρωπιστική, και αφετέρου αναπτυξιακή διάσταση .Επικροτούμε τις δράσεις σας και θελήσαμε να συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτήν την προσπάθεια σας με την δωρεάν παροχή ιατρικού εξοπλισμού.

03/02/2021

 

Ειδικό Νηπιαγωγείο Περατάτων Κεφαλονιάς
Πάντοτε δίπλα στους μικρούς μας φίλους, ελπίζουμε να βοηθήσαμε και εμείς στις ανάγκες για τη λειτουργία του σχολείου σας!

06/02/2021

 

Ο παιδικός καρκίνος έχει ανάγκη από αλυσίδα αγάπης συνανθρώπων μας.
Ο Σύλλογος Λάνασσα μέσα από το δείναι, θέλει να μοιράζει χαμόγελα και αγάπη προς όλους και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες.
Το χαμόγελο είναι το καλύτερο παυσίπονο ας το χαρίσουμε απλόχερα.
Τα παιδιά και ο ευπαθείς ομάδες μας χρειάζονται.  Δωρίζουμε μάσκες προστασίας για να μπορέσετε να συνεχίσετε με ασφάλεια το έργο σας σε αυτές τις κρίσιμες περιόδους!

15/02/2021

 

Ομάδα Δράσης για την Καισαριανή 
Πραγματοποιήθηκε η παράδοση των 2 αμαξιδίων και θα ακολουθήσει και η παράδοση του τρίτου στον αξιότιμο δήμαρχο της Καισαριανής. 
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία μας!

22/02/2021

 

Στην προσπάθεια μας να εκτελέσουμε πράξεις ανθρωπιστικού περιεχομένου ,προχωρήσαμε στη δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου και θερμομέτρων τοίχου ανέπαφης μέτρησης για τη πρόληψη COVID-19 TEST στον Δήμο Πεντέλης.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασίας μας!

24/02/2021

 

Είμαστε περήφανοι για τη δράση μας στο πλαίσιο ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ, που προσφέρει καθημερινά βοήθεια σε περισσότερα από 1000 παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, σε όλη την Ελλάδα.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, με κάθε τρόπο. Ευχαριστούμε για το έργο σας!

04/03/2021

11/03/2021

 

Μάσκα υψηλής προστασίας 4 στρώματα FFP2 500 μάσκες.Ενισχύουμε τις δράσεις σας, προσφέροντας δωρεάν μάσκες προστασίας 4 στρωμάτων. Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας!

17/03/2021

 

Στις σημαντικές αυτές δράσεις σας με στόχο την προστασία της ζωής,της υγείας και της προστασίας της περιουσίας των πολιτών και της φύσης, είμαστε δίπλα σας με την παροχή δωρεάν εξοπλισμού σε τσάντες-φαρμακεία!

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.