Menu
Το καλάθι σας
Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

ΚΥΦΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ

29 Jan ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
0
Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ για τις ανάγκες της εταιρείας θα επιλέξει τον κατάλληλο-ηΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣΛίγα λόγια για το Group: Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ  ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον ιατρικό τομέα με 24 διαφορετικά divisions και είναι από τις πιο αν..
16 Jan Υπάλληλος Εξωτερικών Εργασιών - Οδηγός
0 2349
Η εταιρία, Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης (www.kifidis-orthopedics.gr), ο πιο αναπτυσσόμενος όμιλος στην ελληνική αγορά αναζητά Υπάλληλο Εξωτερικών Εργασιών - Οδηγό.Λίγα λόγια για το Group:Ο Ιατρικός Κόσμος Κυφίδης δραστηριοποιείται στον ιατρικό τομέα με..
11 Jan Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ΙΕΚ Δέλτα 360: Αποκατάσταση νευρολογικών περιπτώσεων
nikos 0 231
      Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας Χριστόφορος Κυφίδης, πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα την αποκατάσταση νευρολογικών περιπτώσεων με την χρήση γερανού καθώς και την δημιουργία νάρθηκα. Ο κύριος Κυφίδης μοιράστηκε μέρος της τεχνογνωσίας το..
29 Dec Ευθυγράμμιση εξαρτημάτων μηριαίας πρόθεσης
g.haralampopoulou 0 307
 Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας πρόθεσης είναι η ανά περίπτωση σωστή ευθυγράμμιση των εξαρτημάτων. Για τον κάθε χρήστη η ευθυγράμμιση μπορεί να διαφέρει. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις βασικές αρχές ευθυγράμμισης: 1. Το πέλμα τοποθετείται με έν..
07 Dec Αυχενικό Σύνδρομο
v.nikitakis 0 601
Τι είναι Αυχενικό Σύνδρομο; Ο αυχένας είναι ο συνδετικός κρίκος του κορμού με το κεφάλι. Η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης αποτελείται από 7 σπονδύλους. Οι σύνδεσμοι και οι μύες εφάπτονται στους σπονδύλους, διαμορφώνοντας μία τόσο δυνατή δομή, ..
29 Nov Sales Manager
0 964
Η εταιρία, ο Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης (www.kifidis-orthopedics.gr), ο πιο αναπτυσσόμενος όμιλος στην ελληνική αγορά αναζητά τον κατάλληλο υποψήφιο για τη στελέχωση της θέσης των Πωλήσεων.Λίγα λόγια για το Group:Ο Ιατρικός Κόσμος Κυφίδης δραστηριοπο..
27 Nov Ανυψωτικά Τουαλέτας - Τι είναι και πώς ενισχύουν την άνεση και την ανεξαρτησία του ασθενή
v.nikitakis 0 694
Τα ανυψωτικά τουαλέτας, γνωστά και ως ανυψωτικά καθίσματα τουαλέτας ή ανυψωτικά λεκάνης, είναι απαραίτητα βοηθήματα μπάνιου που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την άνεση και την ασφάλεια των ατόμων με κινητικές προκλήσεις, των ηλικιωμένων και εκεί..
24 Nov Παθητική γυμναστική και τα οφέλη της στην υγεία
v.nikitakis 0 789
Παθητική γυμναστική και τα οφέλη της στην υγείαΗ φυσική άσκηση είναι απαραίτητη για όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να έχουμε μία καλή και ποιοτική ζωή. Η έλλειψη της κίνησης επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης και του εκφυλισμού του ανθρώπινου..
22 Nov Υπάλληλος Logistics- Διαχείριση Aποθήκης
0 3060
*Η θέση απευθύνεται αποκλειστικά σε άνδρες υποψηφίουςΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣΠαραλαβή εμπορευμάτων από Προμηθευτές στην Αποθήκη μαςΣυνεχής έλεγχος και καταμέτρησηΠροετοιμασία εξερχόμενων παραγγελιών και συσκευασίαΟργάνωση και καταγραφή δρομολογίων για παράδοση μ..
16 Nov Θεραπεία της Γείωσης / Grounding
g.haralampopoulou 0 723
Εξερευνώντας την επιστήμη της γείωσης και τα οφέλη πίσω από αυτήνΗ γείωση, που ονομάζεται επίσης grounding , είναι μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει δραστηριότητες που σας «γειώνουν» ή σας επανασυνδέουν ηλεκτρικά με τη γη.Αυτή η πρακτική βασίζ..
16 Nov Πελματιαία απονευρωσίτιδα
v.nikitakis 0 618
Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πελματιαία απονευρωσίτιδα;Τι είναι η πελματιαία απονευρωσίτιδα και τι μπορεί κάποιος να κάνει, έτσι ώστε να μειώσει τον πόνο και να έχει μια καλύτερη ζωή;Σας έχει τύχει ξαφνικά την ώρα που περπατάτε να σας πιάσει έν..
16 Nov Γιατί να επιλέξω ανατομικούς πάτους;
v.nikitakis 0 699
Γιατί να επιλέξω ανατομικούς πάτους; Η υγεία των ποδιών μας επηρεάζει όχι μόνο την άνεση κατά την καθημερινή μας ζωή αλλά και τη συνολική μας ευεξία. Οι ανατομικοί πάτοι αποτελούν κρίσιμο στοιχείο για τη σωστή στήριξη των ποδιών μας, και εδώ θα ανακα..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 136 (12 Σελ.)