Menu
Το καλάθι σας
Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

ΚΥΦΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ

17 Aug Υπάλληλος Γραφείου με Αρμοδιότητες Έρευνας Αγοράς
0 3069
Υπάλληλος Γραφείου με Αρμοδιότητες Έρευνας ΑγοράςΟ Ιατρικός Κόσμος Κυφίδης (www.kifidis-orthopedics.gr)για τις ανάγκες της εταιρίας, θα επιλέξει τον κατάλληλο/ηΥπάλληλο Γραφείου με Αρμοδιότητες Έρευνας Αγοράςμε έδρα Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού).Λίγα λόγια..
12 Aug Οι καλύτεροι τύποι παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ανάγκες
0 8
Οι καλύτεροι τύποι παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ανάγκεςΑρχίζοντας από την παιδική ηλικία, τα παιχνίδια παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Τα παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν ένα παιδί να μάθει νέες δεξιότητες, όπως τα  χρώματα κα..
03 Aug ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ
0 41
Το αναπηρικό αμαξίδιο είναι σιγουρά πολλά περισσότερο από ένα απλό βοήθημα κινητικότητας, είναι πραγματικά προέκταση του σώματος, βοηθώντας τους ανθρώπους να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους και να μετακινηθούν στον κόσμο. Τα αναπηρικά αμαξιδια  διατί..
07 Jul Πρόληψη και θεραπεία κατακλίσεων
0 134
ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ Η κατάκλιση είναι μία πληγή, έλκος, που προκαλείται λόγω παρατεταμένης πίεσης σε μία περιοχή του δέματος. Αυτό συμβαίνει σε κατακεκλιμένους ασθενείς που τοποθετούνται στην ίδια θέση για πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να παρατείνεται ο χρόνος αν..
09 Jun Οδηγίες και σύνηθες τακτικές για μετά τον ακρωτηριασμό και την πρώτη εφαρμογή της πρόθεσης
0 120
Είναι δεδομένο ότι, η αποκατάσταση ενός ασθενούς έχει να κάνει με το απαιτούμενο διάστημα ανάρρωσης.Γενικά για την βάδιση , η κάθε μέρα που ο ασθενής παραμένει καθηλωμένος ισοδυναμεί με 3 ημέρες αποκατάστασής, που σημαίνει πρακτικά πως αν ένας ασθενή..
31 May Η Σημασία της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας στη Νοσηλευτική – επαγγελματίες υγείας που επικοινωνούν με ασθενείς
0
Η Σημασία της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας στη Νοσηλευτική – επαγγελματίες υγείας που επικοινωνούν με ασθενείςΓια να είστε επιτυχημένος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, κλινικός νοσηλευτής ήηγέτης νοσηλευτών, χρειάζεστε εξαιρετικές δεξιότητες επικοιν..
31 May Η Σημασία της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας στη Νοσηλευτική – επαγγελματίες υγείας που επικοινωνούν με ασθενείς
0 74
Η Σημασία της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας στη Νοσηλευτική – επαγγελματίες υγείας που επικοινωνούν με ασθενείςΓια να είστε επιτυχημένος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, κλινικός νοσηλευτής ήηγέτης νοσηλευτών, χρειάζεστε εξαιρετικές δεξιότητες επικοιν..
20 May Παιχνίδι και κινητική αναπηρία: Ιδέες που θα λατρέψεις!
0 70
1. BocciaΓια τους περισσότερους είναι ίσως άγνωστο, αποτελεί όμως το πιο στενά συνδεδεμένο άθλημα με την κινητική αναπηρία. Το Boccia (Μπότσια) από το 1984 συγκαταλέγεται στα Παραολυμπιακά αθλήματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με σοβαρές κινητ..
19 Apr 5 φυσικές λύσεις για τον πονοκέφαλο και την ημικρανία
0 177
5 φυσικές λύσεις για τον πονοκέφαλο και την ημικρανίαΈλαια, βότανα, τροφές και άλλες φυσικές λύσεις να αντιμετωπίσεις τον πονοκέφαλο και την ημικρανία χωρίς φάρμακα.Όσοι υποφέρουν από πονοκεφάλους ξέρουν πόσο πολύ μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα τ..
04 Apr Τα πλεονεκτήματα του boot camp
v.apostolidis 0 91
Τα πλεονεκτήματα του boot camp:Σας αρέσει ο καθαρός αέρας, η έντονη άσκηση και να περνάτε χρόνο με άλλους ανθρώπους; Τότε πρέπει να δοκιμάσετε ένα boot camp! Το boot camp είναι ένας συνδυασμός πειθαρχίας, αγώνα και επιμονής. Είναι μια προπόνηση ολόκλ..
04 Apr Πλειομετρική προπόνηση: προπόνηση με εκρηκτική δύναμη
v.apostolidis 0 66
Πλειομετρική προπόνηση: προπόνηση με εκρηκτική δύναμηΔεν έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος προπόνησης εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει ήδη γίνει πολύ δημοφιλής: η πλειομετρική προπόνηση! Μέσω του plyo εργάζεστε στην εκρηκτική σας ισχύ για να βελτιώσετε την..
01 Apr Τα οφέλη της άσκησης στο σπίτι
v.apostolidis 0 100
Τα οφέλη της άσκησης στο σπίτι  Η άσκηση μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Πραγματικά δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα ή να πηγαίνετε σε μονοπάτια κάθε δεύτερη μέρα ή να κάνετε τζόκινγκ στους δρόμους στο..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 53 (5 Σελ.)