Menu
Το καλάθι σας
Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Γερανός-Βραχίονας τοίχου ανύψωσης ατόμων με περιστροφή

Γερανός-Βραχίονας τοίχου ανύψωσης ατόμων με περιστροφή
Γερανός-Βραχίονας τοίχου ανύψωσης ατόμων με περιστροφή
Γερανός-Βραχίονας τοίχου ανύψωσης ατόμων με περιστροφή
Γερανός-Βραχίονας τοίχου ανύψωσης ατόμων με περιστροφή
Γερανός-Βραχίονας τοίχου ανύψωσης ατόμων με περιστροφή
  • Βασικός κωδικός προϊόντος: 121593
  • Εμπορικός κωδικός: 01-170.72020309

Διαθέσιμες Επιλογές

Παράδοση σε 4 έως 10 ημέρες
(Τιμή με ΦΠΑ) 5.000,00€

Η γερμανική εταιρεία Hoyer Lifts φέρνει ένα ακόμα πρωτοποριακό προϊόν, προσφέροντας τον μηχανικό βραχίονα της, με περιστροφή 180 μοιρών, κάνοντας εύκολη την μετακίνηση και αλλαγή της θέσης του χρήστη, έτσι ώστε να μην καταπονείται ούτε ο φροντιστής, αλλά ούτε και ο ασθενής. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τους μηχανισμούς ανύψωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, σε οποιοδήποτε περιβάλλον εφαρμογής, με την τοποθέτησή τους σε μεγάλες συμπαγείς επιφάνειες, όπως είναι ο τοίχος ενός δωματίου, προσφέροντας αυτονομία κινήσεων ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το εύρος του μπορεί να φτάσει από 30 εκατοστά έως τα 2 μέτρα και να κάνει περιστροφή 180 μοίρες, καλύπτοντας, έτσι μία μεγάλη έκταση χώρου. Ο συγκεκριμένος βραχίονας μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοντέλα ανύψωσης της Hoyer, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει αυτόν που πραγματικά θα καλύψει στα μέγιστα τις ανάγκες του, είτε αυτοί θα έχουν μηχανοκίνητη ή ηλεκτροκίνητη μεταφορά και είτε θα είναι μεταφερόμενοι για χρήση σε άλλα δωμάτια/χώρους. Και στις δύο περιπτώσεις, βέβαια, η ανύψωση γίνεται ηλεκτροκίνητα και μόνο η μεταφορά του μηχανισμού πάνω στον βραχίονα γίνεται με την βοήθεια του φροντιστή.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

Mηχανισμός ανύψωσης και ηλεκτροκίνητης ή μηχανοκίνητης μετακίνησης με τις αντίστοιχες τιμές τους (κωδ. για χειρ. μεταφορά του γερανού σε άλλη βάση/χώρο 72020 χωρίς τον ασθενή / 72040 με τον ασθενή για 130kg, κωδ. για χειρ. 72005 / ηλεκ. 72017 για 160kg ,χειρ. 72175 / ηλεκ. 72078 για 250 kg, χειρ. 73005 / ηλεκ. 73007 για 320 kg).
Μπάρα ανόρθωσης σάκου (κωδ. 71500).
Βραχίονας τοίχου με ράγα, με βάση για τον τοίχο και ακτίνα δύο μέτρα, πάνω στην οποία μπορεί να κινηθεί ο μηχανισμός ανύψωσης. Εύρος κίνησης του μηχανισμού είναι από 30 εκατοστά μέχρι 2 μέτρα (κωδ. 71309).

Ο βραχίονας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε χώρο και είναι ιδανικός για νοσοκομεία, στην περίπτωση που ο ασθενής χρειάζεται να αλλάξει θέση, για παράδειγμα από κρεβάτι σε κρεβάτι, από κρεβάτι σε κάθισμα ή για το μπάνιο με την εναλλαγή μεταξύ τουαλέτας και μπάνιου και μεταφορά από την καρέκλα στην μπανιέρα ή στην τουαλέτα.

Πληροφορίες για τα μοτέρ:

Το ηλεκτρικό κύκλωμα προστατεύεται από γυάλινο σωλήνα διαστάσεων 6.3 x 32 mm και ειδική ασφάλεια 16 Α. Ο φορτιστής είναι 24 V και έχει μέγιστη ισχύ 1 Α και ρυθμίζεται μόνο του ηλεκτρονικά.

Τα μοντέλα της Hoyer διαθέτουν μεγάλης διάρκειας μπαταρίες, προσφέροντας έτσι μεγάλη αυτονομία. Λόγω της χαμηλής τάσης των 24 volts, είναι ιδανικά για το μπάνιο και για την πισίνα. Για τα ηλεκτρικά μέρη των διαδρομών δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια και οι τοποθετήσεις περιορίζονται στον ελάχιστο βαθμό. Όλες οι λειτουργίες του γερανού μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω του χειριστηρίου είτε ηλεκτρονικά με τη σύνδεση με καλώδιο είτε ασύρματα με τη χρήση υπέρυθρων.

Τα μοντέλα της Hoyer διαθέτουν:

Ειδικό σύστημα άμεσης ακινητοποίησης (κόκκινο καλώδιο) και κλείσιμο της συσκευής.
Σύστημα ομαλής εκκίνησης και διακοπής, για την σταθερή λειτουργία του μηχανισμού χωρίς να αναστατώνεται ο ασθενής.
Ειδικό σύστημα ανύψωσης με λειτουργία ασφαλείας σε περίπτωση απώλειας ρεύματος. Όσο το καλώδιο είναι τραβηγμένο ο γερανός κατεβαίνει. Το σημείο που θα βρίσκεται το καλώδιο μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τον χρήστη έτσι ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση ανάγκης.
Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με αδιάβροχο χειριστήριο ή με τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με υπέρυθρες. Με αυτά τα χειριστήρια απαιτείται ένα σημείο σύνδεσης στο τέλος της διαδρομής.
Μεγάλης διάρκειας μπαταρίες που χρειάζεται φόρτιση 10 ώρες συνεχόμενα και κατά προσέγγιση δύο φορές την εβδομάδα για να είναι αυτόνομη, ανάλογα με τη χρήση.
2 χρόνια εγγύηση.

Ο Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης μπορεί να αναλάβει τη μελέτη του χώρου της εγκατάστασης σε κάθε σπίτι, νοσοκομείο και υγειονομική μονάδα εντός Αττικής.

Για την προμήθεια οποιασδήποτε άλλης αιώρας υπάρχει η δυνατότητα, με την ανάλογη επιβάρυνση στη διαφορά κόστους.

Για να δείτε τον προτεινόμενο τρόπο μεταφοράς ασθενούς σε πόρτες, δοκάρια ,δωμάτια και άλλα πατήστε ΕΔΩ.

Η παραπάνω μεταφορά επιτυγχάνεται χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στην δομή του χώρου, αλλά με την αγορά ενός επιπλέον μηχανισμού ο οποίος αναμένει τον χρήστη για την μετακίνησή του απέναντι από το εμπόδιο,

Η διαδικασία είναι από την μία πλευρά να μεταφερθεί ο χρήστης έως το σημείο που θα μπορεί, να αγκιστρωθεί με τον ιμάντα από την απέναντι πλευρά, να ξεκινήσει να χαλαρώνει η πρώτη πλευρά και να τεντώνει η επόμενη με σκοπό να μεταφερθεί το βάρος του χρήστη στην απέναντι πλευρά.

Απελευθερώνεται από τον πρώτο ιμάντα και συνεχίζει με τον επόμενο.


Για να εξασφαλισθεί η ορθή και ασφαλής χρήση του γερανού που προμηθευτήκατε, αυτός θα πρέπει να επιθεωρείται κατ’ ελάχιστον κάθε έναν χρόνο από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί και πιστοποιεί τον έλεγχο όλων των κρίσιμων σημείων, για την ασφαλή λειτουργεία του γερανού σας, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του διεθνούς προτύπου EN/ISO 10535:2021.

Σε περίπτωση που ο γερανός σας δεν επιθεωρείται, η εταιρεία μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ατυχήματα που προκληθούν λόγω φθοράς του.

Για επιθεώρηση του γερανού σας πατήστε ΕΔΩ

Το παραπάνω είδος παρέχεται συσκευασμένο και χρήζει τοποθέτησης, εάν επιθυμείτε να το αναλάβουμε εμείς με το αναγραφόμενο κόστος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε να προβούμε στις ανάλογες διαδικασίες.

Το κόστος εγκατάστασης αξίας 100€ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Για εγκαταστάση εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση οδοιπορικών & λοιπών εξόδων δύο (2) ατόμων.

Σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες που το συνολικό κόστος ξεπερνάει τα 50€

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν πάνω από 9000 διαθέσιμα προϊόντα

Επιδότηση ανακύκλωσης των ορθοπεδικών κατασκευών με ποσό που φτάνει έως και 5.000€

Προσφέρουμε ποδολογικές θεραπείες, όπως και διαθέτουμε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να παρέχουμε αντίστοιχες υπηρεσίες