Menu
Το καλάθι σας

Πρόθεση κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μια ώρα.

Πρόθεση κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μια ώρα.
Πρόθεση κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μια ώρα.
Πρόθεση κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μια ώρα.
Πρόθεση κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μια ώρα.
Πρόθεση κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μια ώρα.
Πρόθεση Κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μία ώρα!  Μια νέα καινοτομία που προσφέρει άνεση και ευελιξία. Ταιριάζει απευθείας σε κολόβωμα..
 • Βασικός κωδικός προϊόντος: 133307
 • Πρόθεση Κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μία ώρα!  Μια νέα καινοτομία που προσφέρει άνεση και ευελιξία. Ταιριάζει απευθείας σε κολόβωμα..
 • Εμπορικός κωδικός: 0058.183.1
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
3.000,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.654,87€


Πρόθεση Κνήμης επιτόπιας κατασκευής και εφαρμογής σε μία ώρα!

 Μια νέα καινοτομία που προσφέρει άνεση και ευελιξία. Ταιριάζει απευθείας σε κολόβωμα, όπως ένα δεύτερο δέρμα, με την δυνατότητα όλα να μπορούν να γίνουν μόνο σε ένα ραντεβού. Εάν το κολόβωμα του ασθενούς αλλάξει, το ίδιο κάνει και η θήκη. Είναι κατασκευασμένη με ένα καινοτόμο θερμοπλαστικό υλικό που του επιτρέπει να επαναδιαμορφώνεται για απόλυτη άνεση και εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.

Σχεδιασμένο έτσι ώστε η τοποθέτηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε και με τη βέλτιστη απόδοση, προκειμένου η αποκατάσταση να μπορεί να ξεκινήσει αμέσως. Με την προσαρμογή των αλλαγών όγκου σε όλη τη φάση ανάκτησης, παρέχει μέγιστη άνεση.Τώρα όσοι έχουν υποστεί ακρωτηριασμό, μπορούν να βασίζονται σε μια μόνο θήκη για όσο θέλουν και να περπατούν ξανά με αυτοπεποίθηση.

ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 • Ασφάλιση με αναρρόφηση και βαλβίδα. Η αναρρόφηση με βαλβίδα είναι μια μορφή συστήματος ασφάλισης του κολοβώματος με κενό αέρος. Η αναρρόφηση με βαλβίδα προσφέρει μεγάλη άνεση και αξιοπιστία για ακρωτηριασμένους.Αυτό το σύστημα προσφέρει μια άνετη εφαρμογή χωρίς να οδηγεί σε περιοχές υψηλής πίεσης. Χρησιμοποιείται με επιγονατίδα σιλικόνης.   

         

 • Ασφάλιση με πείρο. Είναι ένα σύστημα ασφάλισης του κολοβώματος με πείρο. Ο πείρος ασφαλίζει σε έναν ειδικό αντάπτορα στο κάτω μέρος της θήκης. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για την επιγονατίδα,και επιτρέπει την εφαρμογή και αφαίρεση με  μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης.

        


        ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • AMEΣΟΤΗΤΑ. Διαπλάθεται απευθείας στο κολόβωμα, βελτιώνοντας τη διαδικασία τοποθέτησης σε μερικά απλά βήματα και μειώνοντας σημαντικά το περιθώριο σφάλματος.
 • ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ. Αναδιαμορφώστε ολόκληρη η θήκη έως και 10 φορές. Απλώς επαναλάβετε τη διαδικασία εφαρμογής για ένα εντελώς νέο σχήμα ή κάντε τοπικές ρυθμίσεις ανάλογα με τις αλλαγές του όγκου του κολοβώματος.
 • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. Εξυπηρετήστε τους ασθενείς σας οπουδήποτε. Τα απαραίτητα χωράνε σε μια μικρή τσάντα, ώστε η εφαρμογή σας να μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Τα εξαρτήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπου υπάρχει ρεύμα, σε νοσοκομείο, στο σπίτι του ασθενούς, ακόμη και απομακρυσμένες περιοχές.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΝΗΜΙΑΙΑΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΣΕ 1 ΩΡΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Eπιπρόσθετες Πληροφορίες:  
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή και εφαρμογή μίας κνημιαίας πρόθεσης εντός Αττικής, με το παραπάνω σύστημα, μία κάλτσα σιλικόνης με πείρο, 
 • Σε περίπτωση επιλογής κάλτσας σιλικόνης με αναρρόφηση η τιμή αναδιαμορφώνεται αναλόγως την επιλογή της κάλτσας.
 • Δεν συμπεριλαμβάνει εξωτερική διακοσμητική επικάλυψη, η οποία σε περίπτωση προσαρμογής πρέπει να γίνει στο εργαστήριό μας.
 • Σε περιπτώσεις εφαρμογής εκτός Αττικής, η τιμή προσαυξάνεται ανά περίπτωση.

Δείτε τον Οδηγό Χρήσης του προϊόντος εδώ

Δείτε το σχετικό βίντεο  εδώ


Σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες που το συνολικό κόστος ξεπερνάει τα 50€

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν πάνω από 9000 διαθέσιμα προϊόντα

Επιδότηση ανακύκλωσης των ορθοπεδικών κατασκευών με ποσό που φτάνει έως και 5.000€

Στον πολυχώρο μας Συγγρού 40-42 διαθέτουμε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (ποδολόγους, φυσιοθεραπευτές) προκειμένου να παρέχουμε αντίστοιχες υπηρεσίες

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Σημαντική Ενημέρωση

Αγαπητοί μας πελάτες,
Λόγω τής διαρκούς αυξανόμενης ζήτησης προϊόντων αντιμετώπισης Κορωνοιού εικάζεται ότι ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις με τις εταιρείες ταχυμεταφορών λόγω του αυξημένου όγκου διακίνησης.
Είμαστε σε συνεχή επαφή προκειμένου να διασφαλίσουμε την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτησή σας.