Menu
Το καλάθι σας

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D για πτώση άκρου ποδός

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D για πτώση άκρου ποδός
Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D για πτώση άκρου ποδός
Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D για πτώση άκρου ποδός
Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D για πτώση άκρου ποδός
Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D για πτώση άκρου ποδός
Η συσκευή ηλεκτροδιέγεσης XFT-2001D είναι μια νευροπροσθετική συσκευή λειτουργικής ηλεκτρικής διέγερσης (FES), όπου δημιουργήθηκε για βελτιώνει την κί..
  • Βασικός κωδικός προϊόντος: 130442
  • Η συσκευή ηλεκτροδιέγεσης XFT-2001D είναι μια νευροπροσθετική συσκευή λειτουργικής ηλεκτρικής διέγερσης (FES), όπου δημιουργήθηκε για βελτιώνει την κί..
  • Εμπορικός κωδικός: 01-329.XFT-2001D.L

Διαθέσιμες Επιλογές

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
(Τιμή με ΦΠΑ) 1.900,00€

Η συσκευή ηλεκτροδιέγεσης XFT-2001D είναι μια νευροπροσθετική συσκευή λειτουργικής ηλεκτρικής διέγερσης (FES), όπου δημιουργήθηκε για βελτιώνει την κίνηση σε άτομα που πάσχουν από πτώση άκρου ποδός.

Το XFT-2001D, υιοθετεί προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων MEMS (μικροηλεκτρομηχανικά συστήματα) και ευφυείς αλγόριθμους, που ελέγχουν με ακρίβεια τον χρόνο και τη διάρκεια της ηλεκτρικής διέγερσης, εντοπίζοντας τη γωνία διασκελισμού και το βήμα του ποδιού του ασθενούς. Το σύστημα παρέχει ηλεκτρικούς παλμούς στο κοινό περονιαίο νεύρο, καθώς και στον πρόσθιο κνημιαίο και άλλους μυς, ώστε να γίνουν οι κινήσεις της κάμψης και στροφής.
Αυτοί οι ήπιοι ηλεκτρικοί παλμοί διεγείρουν τους μυς του ποδιού του ασθεμούς, κάνοντάς το να ανυψωθεί σε μια κατάλληλη φάση ενώ βαδίζει και έτσι του επιτρέπει να βαδίζει πιο σταθερά, φυσιολογικά και με περισσότερη ασφάλεια.

Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D χρησιμοποιείτε από άτομα όπου έχουν υποστεί εγκεφαλικό, εγκεφαλική βλάβη, ημιπληγία και σκλήρυνση κατά πλάκα.

Μέθοδοι λειτουργίας

  • Training - Άσκηση, για ασθενείς που δεν είναι δυνατό να κάνουν ενεργητική άσκηση. Για τη μετάβαση από την παθητική άσκηση στην άσκηση βάδισης. Επιλέγουμε αυτήν τη μέθοδο μυϊκής άσκησης όταν καθόμαστε, ή ξαπλώνουμε. Ο σκοπός αυτής της λειτουργίας είναι να επιταχυνθεί η μυϊκή αποκατάσταση, να καθυστερήσει η ατροφία του τραυματισμένου ποδιού, να διατηρηθεί και να βελτιωθεί το εύρος κίνησης του αστραγάλου και να ενισχυθεί επίσης η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Στη μέθοδο Training, η λειτουργία είναι κυκλική σύμφωνα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα.
  • Gait - Διέγερση κατά τη βάδιση, αποκατάσταση νευρολογικής κινητικής λειτουργίας. Αυτή η μέθοδος μας βοηθά να κινούμαστε με φυσιολογικό διασκελισμό όταν θέλουμε να περπατήσουμε. Η διέγερση ενώ βαδίζουμε και η τακτική άσκηση θα εμφανίσει ίχνη στον εγκεφαλικό φλοιό, ενώ ταυτόχρονα ανατροφοδοτεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, αποκαθιστώντας την νευρολογική κινητική λειτουργία του εγκεφάλου.

Πως να το χρησιμοποιήσετε: 

1. Φορέστε το στο πόδι κάτω από το γόνατο και κρατήστε το κίτρινο σημάδι ευθυγραμμισμένο με την κνήμη.

2. Ενεργοποιήστε τη μονάδα Stim και το τηλεχειριστήριο,επιλέξτε τη λειτουργία "Gait" or "Training" από το τηλεχειριστήριο και και ξεκινήστε πατώντας το κουμπί Play/Pause.

Το σετ περιλαμβάνει: 

  • 1 συσκευή ηλεκτροδιέγερσης
  • 1 τηλεχειριστήριο
  • 5 ζεύγη ηλεκτροδίων
  • 1 φορτιστής

Διατίθεται σε αριστερό ή δεξιό. 


Για να δείτε Ανταλλακτικά Pads για Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης XFT-2001D (Ζεύγος) πατήστε ΕΔΩ.             


Σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες που το συνολικό κόστος ξεπερνάει τα 50€

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν πάνω από 9000 διαθέσιμα προϊόντα

Επιδότηση ανακύκλωσης των ορθοπεδικών κατασκευών με ποσό που φτάνει έως και 5.000€

Προσφέρουμε ποδολογικές θεραπείες, όπως και διαθέτουμε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να παρέχουμε αντίστοιχες υπηρεσίες

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.