Menu
Το καλάθι σας
Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Blog

17 Aug Επιλογή σωστών παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ανάγκες
0 104
Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες έχουν τις ίδιες βασικές ανάγκες με τα άλλα παιδιά. Δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για τον κόσμο τους. Ένα τέτοιο παιδί μπορεί να απαιτεί επιπλέον υποστήριξη με βάση τις ατομικές του ανάγκες, αλλά δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζ..
17 Aug Tαινίες μικρού μήκους για παιδιά με αναπηρία που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε
0 76
1. Pet Shop – Ελληνική ταινία μικρού μήκουςCreditsΣκηνοθεσία: Μιχαήλ-Γαβριήλ ΖενέληςΒιογραφικό: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου. Έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρίες παραγωγής στο χώρο του κινηματογράφου και της..
12 Aug Οι καλύτεροι τύποι παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ανάγκες
0 72
Οι καλύτεροι τύποι παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ανάγκεςΑρχίζοντας από την παιδική ηλικία, τα παιχνίδια παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Τα παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν ένα παιδί να μάθει νέες δεξιότητες, όπως τα  χρώματα κα..
03 Aug ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ
0 69
Το αναπηρικό αμαξίδιο είναι σιγουρά πολλά περισσότερο από ένα απλό βοήθημα κινητικότητας, είναι πραγματικά προέκταση του σώματος, βοηθώντας τους ανθρώπους να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους και να μετακινηθούν στον κόσμο. Τα αναπηρικά αμαξιδια  διατί..
07 Jul Πρόληψη και θεραπεία κατακλίσεων
0 252
ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ Η κατάκλιση είναι μία πληγή, έλκος, που προκαλείται λόγω παρατεταμένης πίεσης σε μία περιοχή του δέματος. Αυτό συμβαίνει σε κατακεκλιμένους ασθενείς που τοποθετούνται στην ίδια θέση για πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να παρατείνεται ο χρόνος αν..
09 Jun Οδηγίες και συνήθεις τακτικές για μετά τον ακρωτηριασμό και την πρώτη εφαρμογή της πρόθεσης
0 172
Είναι δεδομένο ότι, η αποκατάσταση ενός ασθενούς έχει να κάνει με το απαιτούμενο διάστημα ανάρρωσης.Γενικά για την βάδιση , η κάθε μέρα που ο ασθενής παραμένει καθηλωμένος ισοδυναμεί με 3 ημέρες αποκατάστασής, που σημαίνει πρακτικά πως αν ένας ασθενή..
31 May Η Σημασία της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας στη Νοσηλευτική – επαγγελματίες υγείας που επικοινωνούν με ασθενείς
0
Η Σημασία της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας στη Νοσηλευτική – επαγγελματίες υγείας που επικοινωνούν με ασθενείςΓια να είστε επιτυχημένος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, κλινικός νοσηλευτής ήηγέτης νοσηλευτών, χρειάζεστε εξαιρετικές δεξιότητες επικοιν..
20 May Παιχνίδι και κινητική αναπηρία: Ιδέες που θα λατρέψεις!
0 84
1. BocciaΓια τους περισσότερους είναι ίσως άγνωστο, αποτελεί όμως το πιο στενά συνδεδεμένο άθλημα με την κινητική αναπηρία. Το Boccia (Μπότσια) από το 1984 συγκαταλέγεται στα Παραολυμπιακά αθλήματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με σοβαρές κινητ..
19 Apr 5 φυσικές λύσεις για τον πονοκέφαλο και την ημικρανία
0 219
5 φυσικές λύσεις για τον πονοκέφαλο και την ημικρανίαΈλαια, βότανα, τροφές και άλλες φυσικές λύσεις να αντιμετωπίσεις τον πονοκέφαλο και την ημικρανία χωρίς φάρμακα.Όσοι υποφέρουν από πονοκεφάλους ξέρουν πόσο πολύ μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα τ..
13 May Τι είναι το Ιατρικό - Θεραπευτικό Pedicure και Γιατί είναι σημαντικό
0 3623
                                                                                                                      Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, το πεντικιούρ συχνά συγχέεται με την πολυτέλεια. Είναι αναμφίβολα μια διαδικασία που ηρεμεί και..
30 Nov Ραιβοποδία και Βλαισοποδία
0 5141
Η ραιβοποδία και η βλαισοποδία είναι μέρη μιας κίνησης. Η ραιβοποδία υφίσταται όταν το βάρος του σώματος τοποθετείται στο εξωτερικό μέρος του ποδιού κατά το περπάτημα ή το τρέξιμο. Όταν συμβαίνει το αντίθετο πρόκειται για βλαισοποδία.Η ραιβοποδία και..
30 Nov Εγκεφαλικό: Η πρώτη αιτία αναπηρίας παγκοσμίως – 6 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε
marios 0 964
Εγκεφαλικό- δεύτερη αιτία θανάτου και η πρώτη αιτία αναπηρίας παγκοσμίωςΤο εγκεφαλικό προκαλείται όταν διακόπτεται απότομα η κυκλοφορία του αίματος προς ένα τμήμα του εγκεφάλου. Χωρίς την παροχή αίματος τα εγκεφαλικά κύτταρα σταδιακά νεκρώνονται και ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)